top of page

Afortunades idees, gloriós resultat



Després de portat un mes non stop de diades, cap de setmana rere cap de setmana, les ganes de superació no fallen i incrementen conjuntament amb la nostra evolució a plaça. Canviem de dia, passem de diumenge a dissabte. Un dissabte tarda, a Sant Llorenç d'Hortons, amb Vailets de Gelida, amb el sol caient i en una plaça on l’ambient era acollidor i esplèndid.


Arribem allà i els nostres companys castellers ens acullen amb les mans obertes. Deixem les motxilles, muntem paradeta i ens enfaixem per donar tret de sortida a la tarda. Obrim ambdues colles amb pd4 on nosaltres estrenàvem enxaneta. La Blanca va fer el seu primer pilar de quatre a plaça més que perfecte. Això la va motivar moltíssim per després pujar als castells d’acotxadora d’allò més bé.


Passem a ronda de castells, com sempre, tres rondes on comencen els Vailets de Gelida i els seguim nosaltres. Per canviar respecte diades anteriors obrim amb el castell més important que portàvem aquell dia, el 3d6a que queda descarregat. Amb modificacions a l’alçada de tronc i reestrenes de posicions, executem un perfecte 3d6a en què l’agulla al final, és girada. Ràpid, parat i perfecte. Una estructura ferma i bonica de veure sense cap tipus de complicació. Amb l’eufòria esclatada envers el fet d’haver-ho realitzat millor que mai, passem en segona ronda a un 3d6 que també, és descarregat. La construcció estrella de la colla. La meravellosa estructura que sempre ens dóna alegries i que mai ens falla. Ràpid i concís és aixecat tocant el cel i omplint-nos de ganes de tornar a aconseguir una diada completa de 6. Tanquem ronda amb un 4d6 que és aixecat complet. L’acotxadora va tenir un problema de col·locació i just quan ho va aconseguir per un problema de comprensió entre canalla i tècnica, es va baixar quedant així en un intent. Per aquesta raó es va tornar a repetir. Tot i això, es va quedar igual en un intent pel fet que les rengles no estaven del tot ben quadrades. Lluitarem tot el que sigui necessari perquè aquesta estructura torni a ser nostre a la primera. No desistirem, serem concisos amb ella i constants en la seva execució.


Ara sí, per posar punt final a la trobada realitzem els pilars de sortida. Un pd4 on comptàvem amb la reestrena de l’enxaneta per part de la Judit. Un estructura d’execució brillant que ens va encantar realitzar, ja que, tornàvem a veure a la Judit a dalt de tot i això, és més que gratificant. Enhorabona campiona! Aquest pilar com ja és habitual, va anar acompanyat de 7p2 de canalla.


Colla! Anem per molt bon camí. Tenim molt bons resultats que encara són millorables. No hem de baixar la guàrdia i hem de seguir treballant de valent, ja que, el nostre III aniversari el tenim aquí ja. Grans proves i grans reptes ens esperen. Suem la camisa per una bona causa! Suem-la per aconseguir els nostres somnis! Som-hi Laietans! Aquest serà un any memorable!


Posts Destacat
Últims Posts
Busca per Tags
No hay tags aún.
Segueix-nos
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page