top of page

El cel de Santa Coloma es tenyeix de verd


5d6

I és que per una colla castellera, després de la celebració del seu aniversari, no hi ha millor diada que les Festes Majors del poble. Un dia esperat per tothom, amb eufòria i nervis a flor de pell per donar-ho tot. Un dia de ple sol, dels més calorosos dels últims anys i amb tot assajat i organitzat, al més mínim detall, per a què el nostre dia, la nostra millor diada, donés els resultats que buscàvem. Un dia perfecte per mostrar qui som.


Iniciem el dia amb un esmorzar de l’equip de canalla mentre que els organitzadors ultimen els detalls finals perquè la trobada sigui organitzativament perfecte. Donat això, ens endinsem cap al punt de concentració on ens esperaven els nostres companys, els Castellers de Santa Coloma, els Castellers de Badalona i els Manyacs de Parets per donar pas al cercavila fins la nostra estimada Plaça la Vila.


Arribats aquí i enfaixats per mostrar al poble que ens agrada allò que fem, preparem a la canalla per fer el primer pilar caminat, cap al balcó de l’ajuntament, fet exclusivament per ells. Un pilar molt dolç que pressentia que la diada aniria rodada. Després d’això, iniciem aleshores els pilars d’entrada en què totes les colles, coincidim amb un pilar de quatre. Finalitzats, passem a les rondes de castells on comencem nosaltres, seguits dels Manyacs, els Castellers de Santa Coloma i Micacos.


En primera ronda i amb totes les piles carregades, ens endinsem en un 3d6 amb agulla que és carregat i que al moment on els segons havien de sortir, el pilar cau. Una mala jugada fruit dels nervis d’estar gaudint de la diada més important de la temporada. Davant aquest contratemps, ens venim a dalt i el tornem a repetir descarregant-lo amb tota la facilitat del món. Amb aquesta il·lusió, fruit dels resultats obtinguts, tirem endavant el primer 5d6 dels Laietans portat a plaça i descarregat de manera natural i humana. Una construcció que ha fet història a la nostra colla i que tècnicament va ser ràpid i concís. Una brillant estructura, nova per a nosaltres i que ens va portar la major de les alegries possibles en un dia tan marcat i en una plaça tan especial com és la Plaça de la Vila. Per tancar ja l’última ronda, realitzem un 4d6 amb agulla que també era el primer d’aquesta temporada i que com els anteriors, es va descarregar donant-nos així l’eufòria que necessitàvem per creure que podem arribar allà on vulguem.


Passant als pilars de sortida, en fem dos pilars de quatre simultanis seguits d’un pilar encarat a la balconada de l’ajuntament on la canalla va poder pujar. Acabant ja, realitzem uns pilars de dos amb tota la canalla, ja que, són la nostra alegria diària.


Amb un gran esclat de satisfacció producte de la consciència que havíem aconseguit la millor diada de la història de la colla, vàrem saltar, ballar, banyar-nos en aigua, riure, plorar... I és que cada vegada veiem més real la consecució del nostre somni més desitjat. I d’ençà d’aquí fins que arribi aquest moment, no pararem perquè som verds, perquè diumenge passat vàrem veure una plaça verda i una Santa Coloma verda i perquè volem seguir veient-lo amb els nostres ulls i gaudint-lo en la nostra pell.


No ens queda més que felicitar als nostres companys de diada per fer-nos costat, pels seus resultats i per l’ajuda i l’alegria mostrada. Gràcies també als grallers i caixes que ens van posar el to necessari per viure una diada mítica. Gràcies companys sou molt grans!


Cercat el millor cel i tocant-lo amb els millors companys i la millor i més entusiasta de les canalles, continuarem treballant de valent, perquè ens agrada, perquè és la nostra vida i perquè som i serem sempre verds. Pinya, tronc, canalla, gent d’organització i de paradeta, gràcies per la dura feina d’aquestes setmanes, això és vostre, és nostre.


Felicitats Laietans!


Posts Destacat
Últims Posts
Busca per Tags
No hay tags aún.
Segueix-nos
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page