top of page

Diada de la Primavera a Rubí



L’estiu s’està deixant veure i ens trepitja amb força els talons. La nostra camisa verda ens està avisant d’aquest fet i diada rere diada, anirà a més. No ens preocupa. Només tenim un desig. Que la suor de la nostra camisa valgui la pena si amb això, aconseguim els resultats i èxits pels quals lluitem. Així va començar el dia a Rubí i així, acabarà a l’última trobada de la temporada.


En mig de la plaça de l’estació de Renfe a Rubí, amb un sol incandescent donant canya vam donar tret de sortida al dia. Amb la inesperada baixa dels Castellers de Montcada i


Reixac, ambdues colles participants, els amfitrions els Castellers de Rubí i nosaltres, vàrem disposar fer tres rondes de castells on l’última, seria un castell de germanor. En tota la diada, les dues colles treballarien com una sola per tal d’incrementar el sentiment d’equip i solidaritat i obtenir millors resultats amb una pinya més ferma.


Així doncs, fem ronda de pilars on Rubí fa un pd4 carregat. Un pilar d’execució perfecta que a l’últim moment va patir provocant amb això la seva caiguda. Nosaltres per la nostra banda, vàrem fer un pd4 descarregat donant pas a la ronda de castells.


En primer lloc i com no podia ser menys, traiem a relluir el nostre castell estrella, un 3d6 descarregat. Amb una estructura sòlida i ràpida el vam coronar sense cap tipus de problemes. Aquest castell no ens supera, el tenim molt interioritzat com per executar-ho a la perfecció. Per contra, el 4d6 ens està donant molts problemes aquesta temporada. No perquè no sapiguem fer-ho o perquè el patim, sinó perquè a l’hora de quadrar-ho, hi ha alguna cosa que ens falla i que no ens dóna l’oportunitat de descarregar-ho amb facilitat com en èpoques anteriors. Així doncs, en segona ronda i fruit d’aquest contratemps que sofrim últimament amb aquesta construcció, fem 2id4d6. Per tancar ronda i fiançar el sentiment d’unió al món casteller, realitzem un 4d6 de germanor brillant. Amb dues rengles de cada colla, una de cada color i amb gent que habitualment no treballa junta i que s’estrenava en un castell d’aquest tipus (per part de les dues colles), concloem un perfecte quatre. Quiet, aturat i ràpid, tots van treballar com un únic equip, deixant veure que la unió fa la força i que si ens proposem alguna cosa, surt, donat que tots lluitem pels mateixos valors castellers.


Per posar fi al dia, Rubí planteja un pd4 descarregat senzill i perfecte. Nosaltres per la nostra part també, realitzem un pd4. Un pilar amb un tronc familiar i conegut que ens funciona molt bé i que va estar acompanyat alhora per 5pd2 de canalla que el voltava. Una imatge ben bonica que deixa veure com els més petits treballen de valent per convertir-se en grans castellers i alçar-se dins d’una colla on el futur són ells.


Laietans! Gràcies per treure sempre forces i aguantar el ritme de diades que portem aquest mes. Cada diumenge una i cada setmana assajos generals. Sabem el que implica per vosaltres i estem eternament agraïts per aquesta actitud tan positiva que mostreu. Si més no, els resultats que estem obtenint són realment bons comparats amb temporades anteriors. Així que continuem per aquest camí i fem de la colla i del nostre nom, un rebombori potent.


Posts Destacat
Últims Posts
Busca per Tags
No hay tags aún.
Segueix-nos
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page