top of page

Eufòria a casa en Festes Majors 2015


Una trobada especial, dolça i esperada. Una trobada a casa, a la nostra estimada casa, en una data molt significativa i en una de les principals places del poble. Una trobada que feia que els nostres ulls, s’omplissin de llàgrimes només de pensar-hi en ella. Una trobada perfecte, que gràcies al treball i l’esforç de tothom, ens ha donat l’oportunitat de tocar el cel, omplint-lo d’il·lusió i alegria.


Un matí de setembre calorós, sense ombra, vestits de casteller i enfaixats per donar tret de sortida a la nostra segona trobada complerta de castells de sis. Una diada que va començar amb un pilar d’entrada de quatre, executat a la perfecció i que va donar pas, a tres rondes de castells que amb molta suor, concentració, sacrifici, lluita i afany, varem superar amb un èxit rotund.


En primera ronda, un 4 de 6 amb agulla, mai realitzat abans a plaça i assolit amb esplendor. Amb l’eufòria del que mai fins al moment havíem aconseguit i plens de felicitat, continuem amb un 3 de 6 descarregat amb la senzillesa i l’entusiasme de qui fa allò que més li agrada fer, castells. Per últim, varem tancar la trobada donant pas a un 3 de 6 amb agulla, bastant patit. Un castell important per la colla ja que, únicament, l’havíem aconseguir abans al nostre aniversari, una data molt marcada al cors dels laietans i que memorem amb enyorança. Una execució detallada i mil·limètrica, inoblidable per als nostres caps, però que va donar lloc a que la por, estigués a flor de pell. El neguit de no saber si sortiria, va donar forces a tothom, sobretot al tronc, per resistir els tremolors i moviments i treure l’energia necessària per obtenir un esclat de satisfacció al veure que l’havíem fet nostre.


Amb les cares d’haver gaudit d’un moment èpic per la colla, donem l’esclat de sortida amb un altre pilar de quatre amb nous rostres. Un pilar molt assajat i efectuat amb naturalitat, que posava fi a la millor trobada de la història de la colla. Per primera vegada, varem conquistar la Plaça de la Vila en Festes Majors amb els nostres millors castells de sis.


Gràcies a una canalla viva, que ha treballat molt dur per cercar el cel i superar-se dia rere dia, conjuntament amb tota la gent de pinya i del tronc. Tampoc podem passar per alt, felicitat a tota la gent que es va fer càrrec de la paradeta així com, aquells amics i familiars que durant els assajos d’estiu, a la plaça el rellotge, van cuidar i guardar les nostres pertinences personals. Això no hagués estat possible sense tots vosaltres. Hem fet historia a la nostra ciutat, a casa nostra. Hem demostrat que som una colla amb poca trajectòria però, amb moltes ganes d’autosuperació.


Això és per vosaltres. Amunt Laietans!


Posts Destacat
Últims Posts
Busca per Tags
No hay tags aún.
Segueix-nos
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page