top of page

Diada de la Primavera’17, Castell de Tothom


4d6 germanor, prova Castell de Tothom

Diumenge vam donar tret de sortida a la temporada 2017 amb la ja tradicional Diada de la Primavera. Dins del marc d’activitats organitzades per Serra d’en Mena, la nostra actuació, posa fi a un cap de setmana ple d’activitats a Santa Coloma i ho fa de la mà de Sant Jordi.


Amb un dia d’allò més càlid i amb les roses de Sant Jordi de fons per tota la plaça, ens endinsem, acompanyats dels Castellers de Sant Adrià, en la diada més esperada del moment. Ambdues colles iniciem el matí amb pd4 d’entrada, en el nostre cas, amb estrenes a l’altura de terços per l’Alba. Seguidament, passem a les rondes de castells iniciant-la nosaltres com a amfitrions. Amb un 3d6 a primera ronda i amb l’acotxadora d’estrena, la petita Blanca, ens coronem i tot i que va ser un castell llarg en qüestió de temps, el descarreguem amb facilitat. Amb aquesta premissa passem a un id4d6. Una construcció també amb estrenes a l’alçada de terços, amb l’Andrea, però que es va haver de baixar perquè trontollava molt cap un costat. No obstant això, a tercera ronda portem un id3d6a que també es va haver de baixar per problemes tècnics. Donat que érem dues colles, es va acordar fer quatre rondes en la que nosaltres vàrem disposar fer un id2d6, per tal de temptejar l’estructura i veure sobre pinya com s’assentava l’estructura. Va ser una de les millors proves de torre que mai havíem fet, així que, malgrat que no va sortir, ens vam quedar amb molt bon sabor de boca.


Per fer un bon tancament, ambdues colles fem un perfecte 4d6 de germanor amb un treball en equip pausat i perfecte, que va culminar amb la descarregada d’aquest. Cal mencionar que pels Laietans, aquest castell el qual nosaltres hem estat anomenant durant tot aquest temps, Castell de TOTHOM, era el més important de la diada, ja que era la nostra porta d’accés a temptejar els propòsits i objectius marcats de cara a finals de temporada. En aquest castell, comptàvem amb 16 nacionalitats diferents només a pinya, i això és gràcies també a Serra d’en Mena que ens ha donat tot el seu suport per poder arribar a les diferents cultures que conviuen a Santa Coloma i inculcar-los el nostre sentiment i passió per fer castells. La realització d’aquest castell posa en relleu l’esforç d’un treball conjunt i comunitari en quan a la consecució d’un objectiu comú.


Així que amb molt bones vibracions de cara a la setmana que ve, passem a la ronda de pilars de sortida on les dues colles en fem un altre pd4, nosaltres per això, en fem un tot femení, des de baixos fins a l’enxaneta i l’acompanyem, de 9 pd2 de canalla amb estrenes de; la Diana, la Raquel, la Marta i en Didac com a enxanetes i en Fran, l’Iván i la Marta Planell com a segons.


Donem les gràcies als Castellers de Sant Adrià per acompanyar-nos en aquest dia i per formar part del nostre equip durant tota la trobada. Els felicitem també pel seu segon pd5 que van descarregar a la nostra plaça i per la seva gran actuació al nostre poble amb el 3d6, el id2d6, id3d6a, i2d6, els 2p4 i els pilars de canalla. Esperem tornar a compartir plaça aviat amb vosaltres companys.


De nou, gràcies a Serra d’en Mena per comptar any rere any amb nosaltres per la Diada de la Primavera i per ajudar-nos a fer els nostres somnis possibles amb el Castell de Tothom. També, agrair a aquestes persones de nacionalitats tan diverses que ens van ajudar a realitzar-ho. Sense vosaltres res del que ens estem proposant tiraria endavant. Gràcies i més gràcies! Teniu les portes del nostre local obertes per a vosaltres en tot moment. Esperem que continueu venint a assajar amb nosaltres, sou part de la nostra petita però gran família.


Posts Destacat
Últims Posts
Busca per Tags
No hay tags aún.
Segueix-nos
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page