top of page

Diada completa de 6 a les Festes Majors Mollet


Foto família Laietana

Havent viscut moments amargs en els quals, veure un fil d’esplendor era complicat, per fi, ara sí, podem dir que estem en el nostre millor moment. Un moment dolç en que aconseguim allò que ens proposem i que per descomptat, només ha estat possible gràcies al treball de tothom.


Diumenge passat, a les Festes Majors de Mollet, vàrem gaudir d’una gran diada amb els tres castells de sis aconseguits després de molt treball i esforç. Una trobada que recordarem sempre, ja que ha estat l’antesala d’allò que esperem amb ànsia durant tot l’any, les Festes Majors de Santa Coloma. I com no podia ser menys, ens ha deixat un molt bon sabor de boca.


Centrant-nos en la diada en si mateixa i un cop havent realitzat les tres colles els pilars d’entrada, pilars de quatre, es dóna lloc a la ronda de castells, sent Mollet l’amfitriona seguida per la colla de Tortosa i nosaltres. Així que, arribat el nostre torn, ens obrim pas amb un 3d6 que dominem a la perfecció, motiu pel qual, s’ha convertit en el nostre castell estrella. Després d’això, decidim tirar endavant el 4d6, construcció que se’ns estava resistint una miqueta aquesta temporada i que com l’anterior, vam descarregar sense problemes. Donats aquests resultats, havíem d’anar més lluny amb un 3d6 amb agulla que havent-lo patit bastant pel que fa als segons, es va aguantar i descarregar sumant un més a la nostra llista. Per tancar-ho tot, realitzem simultàniament dos pilars de sortida combinant, un pilar de quatre amb un de tres on s’estrenava una de les nostres futures enxanetes.


I com bé estem dient constantment, és feina de tothom així que, gràcies colla, això és completament vostre, gaudiu del moment us ho mereixeu. Enhorabona també a tots aquells que diumenge es van estrenar a plaça com a nous castellers o com a nous en les seves respectives posicions. Sou molt grans, amunt!


Felicitar també als Castellers de Mollet pels increïbles resultats que van obtenir i per convidar-nos, així com, als Castellers de Tortosa que tot i ser poquets, van donar tot de si mateixos. També fer especial menció als grallers i caixes que ens van posar el to necessari per tirar cap a dalt. Gràcies companys!

Només queda recordar als Laietans que en dues setmanes són festes majors i que hem de superar aquests bons resultats. Sabem que farem possible allò que vulguem, així que a treballar de valent, som-hi!


Posts Destacat
Últims Posts
Busca per Tags
No hay tags aún.
Segueix-nos
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page