top of page

Més verds que mai


p3 canalla i p4

Sense paraules ni expressions per mostrar l’eufòria que portem dins. Una més, una diada més en què podem cridar als quatre vents que som colla i que hem aconseguit igualar la millor trobada de la temporada. Hem tocat el cel i ben tocat amb un 5d6, un 3d6a, un 4d6a, 2p4 i un pilar de 3 de canalla. Sí senyors, ho hem tornat a fer possible. El sacrifici, l’esforç de cada casteller i cada assaig, tenen dolces recompenses que ens donen energia per continuar cap endavant, superar-nos i realitzar els nostres somnis que cada dia són més reals.


Iniciant la trobada amb un pilar de 4 amb noves cares a terços, posem inici al dia que deixarà en nosaltres, grans somriures d’alegria. Seguim amb el tercer 5d6 de la temporada que sembla que ja l’hem fet totalment nostre perquè, cada vegada el realitzem amb més soltesa. Passem a un 3d6a que és una de les estructures estrella de la colla i tanquem amb un dels més espectaculars 4d6a que mai havíem fet, també, amb cares noves a l’altura de dosos. Un castell perfecte des de pinya fins a l’enxaneta que va acabar amb una agulla girada a petició dels membres de la colla durant els assajos. Una perfecta construcció digna de veure en directe, com totes les altres, al cap i a la fi. Per finalitzar, fem dos pilar simultanis, un de 4 i un de 3 fet exclusivament per la canalla.


Amb gent nova a pinya, a la colla i estrenes de posicions i de camisa, fem el bateig merescut a aquestes persones i passem a gaudir de la festa que ben merescuda tenen els nostres castellers. Seguim així i farem el millor final de temporada mai vist per cap laietà, fins al moment. Des de la paradeta fins a l’enxaneta tots som castellers i tots som Laietans.


Gràcies Vailets de Gelida per convidar-nos i enhorabona per l’actuació realitzada. Encantats de compartir plaça amb els nostres veïns els Castellers de Sant Adrià i amb Manyacs de Parets. Enhorabona a ambdós també, pels bons resultats obtinguts.


Posts Destacat
Últims Posts
Busca per Tags
No hay tags aún.
Segueix-nos
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page