top of page

II Aniversari Laietà


2 pilars de 4 simultanis

I és que sense ser conscients del temps, han passat ja dos anys des de que vàrem aparèixer amb la nostra camisa verda. Dos anys de dura feina, de treball en equip i en valors socials. Dos anys de formació a totes les cares noves que s’han incorporat. Dos anys de noves amistats i noves sensacions. Dos anys d’alegries i penes però, dos anys de vida. Ens fem grans, encara que no ho veiem, som una mica més grans. I per festejar-ho, com no podia ser, fem allò que més ens agrada fer.


Parlem d’una de les trobades més importants i maques per a nosaltres, celebrar els aniversaris agrada però, si és el nostre encara més. Organitzem una trobada a una plaça que vam estrenar nosaltres, ja fa un any, acompanyants pels Vailets de Gelida i la col·laboració dels Castellers de Gavà. També, hem d’agrair el suport rebut i la companyia de Retumbatú Batucada, els Gegants de Santa Coloma i els Grallers de Gegants de Santa Coloma de Gramenet.


Així doncs, comencem la trobada amb un pilar d’entrada de quatre executat a la perfecció com és costum. Seguidament, donem pas a la ronda de castells on en primer lloc, ens arrisquem amb un 3d6 amb agulla que queda en un intent però que, en ronda de repetició, passa a ser un castell descarregat convertint-se així, en el primer de la temporada. Per acompanyar-ho, continuem amb un 3d6 descarregat sense complicacions. Un castell típic i que mai ens falla. Per tancar la ronda de l’aniversari, ens decidim pel 4d6 que a priori, queda en un intent i que repetit de nou, torna a quedar en un intent. Un castell d’estructura i construcció fàcil, no obstant això, aquesta temporada se’ns resisteix. Abans de passar als pilars de sortida però, realitzem un 4d6 de germanor amb els companys de Gelida en suport a la caiguda que van patir.


Un cop arribats aquí, per primera vegada en la història dels Laietans, executem dos pilars de quatre de sortida realitzats simultàniament, que una vegada finalitzats, són acompanyats de set pilars de tres elaborats per la canalla de la colla.


Amb això, posem fi al segon aniversari de la colla que ens deixa molt bon sabor de boca, moltes ganes d’autosuperar-nos i de seguir lluitant pels nostres somnis. Agrair de nou la companyia de les dues colles convidades i del suport en pinya que vàrem rebre per la seva part. Per descomptat també, a Retumbatú, Gegants i Grallers de Gegants per fer del nostre dia, un dia més bell i animar-nos la festa com ho vau fer.


A tos, gràcies per acompanyar-nos en aquest dia tan especial. I els Laietans recordeu, som castellers, som verds, som Laietans de Gramenet. Amunt companys!


Posts Destacat
Últims Posts
Busca per Tags
No hay tags aún.
Segueix-nos
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page