top of page

Bon sabor de boca a Montcada


4d6 a montcada i reixac

I després d’un dia de pluja i amb la temeritat de mal temps, surt el sol i els Laietans preparem les motxilles per anar camí de Montcada i Reixac. Convidats per la Colla Castellera de Montcada i Reixac i acompanyats de la Colla Castellera de Castellar del Vallès, ens endinsem un diumenge més, en fer castells a la vista de tothom.


Vestits de verd Laietà ens enfaixem i comencem les tres colles els pilars d’entrada que en el nostre cas, com ja és habitual, es tracta d’un pilar de quatre fàcil, senzill i ràpid. Seguidament, passem a les rondes de castells, en últim lloc.


En aquesta trobada i canviant respecte les anteriors, ens obrim pas amb un 3d6 descarregat, una construcció neta, impecable i dominada a la perfecció. Per continuar, passem a un intent de 3d6a també molt ben plasmat. Amb una estructura forta i correcte, no s’ha arribat a corona per negits propis dels nervis, aspecte normal en moments de tensió. Per acabar, triem l’irresistible de la temporada, el 4d6. Fet a priori, ens queda en un intent però, en ronda de repetició, aconseguim coronar-ho i descarregar-ho després de lluitar molt per fer-ho possible. Ja hem comprovat que tot és viable si ens esforcem en fer-ho realitat.


Per finalitzar la trobada, els Castellers de Montcada i Reixac fan un aixecat del pilar de quatre, un pilar digne de veure. A continuació, les tres colles fem els pilars de sortida, en el cas dels Laietans, una vegada finalitzat aquest, tanquem la diada definitivament amb tres pilars de canalla donant oportunitats a tots els petits de lluir-se a plaça.


S’ha de felicitar a ambdues colles amb les que hem compartit plaça pels resultats que han obtingut. I en el cas dels Laietans, felicitar a tots aquells que avui per primera vegada, s’han estrenat al tronc del castell a plaça i en descarregar-los i per descomptat, a tots els que han vingut i als que no, a la canalla i a tota la pinya. El treball és de tothom, perquè som un tot.


Posts Destacat
Últims Posts
Busca per Tags
No hay tags aún.
Segueix-nos
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page