top of page

Sant Jordi a Sant Quirze de Besora


3d6 a Sant Quirze de Besora

Un diumenge després d’un preciós dia de Sant Jordi, una de les diades més maques de Catalunya, i amb una bona matinada, ens encaminem amb l’autocar camí de Sant Quirze de Besora. Un dia de molta calor i acompanyats de Nyerros de la Plana, ens endinsem en la nostra segona trobada de la temporada.


Després d’un llarg viatge, arribem al poble on ja vestits de verd, ens enfaixem per donar pas als pilars d’entrada. En el nostre cas, un pilar de quatre molt ben executat i realitzat per cares noves que varen donar tot de si. Acabat això, com sempre, comencem amb les rondes de castells.


Ens iniciem amb el nostre estimat 4d6, un castell que dominem a la perfecció però, que aquest any, se’ns està resistint i molt, motiu pel qual, la primera ronda ha quedat en un intent de 4d6 molt ben salvat per les nostres dorsos. En segon lloc, apostem per un 3d6 descarregat que es realitza a la perfecció. Una execució tranquil·la però perfecte, sense moviments i amb les vibracions justes i necessàries per acabar coronant-ho. Una construcció realitzada per rostres nous en determinades posicions però, que ha donat un dolç resultat. Un cop acabat aquest, ens endinsem en tornar a realitzar el 4d6, que repetit dues vegades, queda de nou, en un intent. Sabem que és possible aconseguir-ho i sabem com, l’únic que ens falta és creure en nosaltres mateixos.


Per finalitzar, tanquem la trobada amb un pilar de quatre de sortida també realitzat sense cap problema. En aquest cas, un cop finalitzat el nostre, Nyerros de la Plana dóna pas al seu fent simultàniament, dos pilars de quatre, un aixecat per sota i un altre normal. Una estampa preciosa per recordar en les nostres ments. Felicitar-los també per la gran diada que han fet, són molt grans, i ho han demostrat, enhorabona.


Laietans, felicitats pels resultats d’avui, són menys dels que esperàvem però, ja s’ha vist que amb esforç i donant oportunitats a tothom, tot s’aconsegueix, així que ha treballar de valent. Donar l’enhorabona a tota la gent que ha estat avui i a tots aquells que no han pogut ser-hi, això és part de tothom i tots, hem de compartir les nostres alegries i penes.


Amunt Laietans!


Posts Destacat
Últims Posts
Busca per Tags
No hay tags aún.
Segueix-nos
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page