top of page

Diada de la primavera


Foto: Raquel Charlier Photography



I en un dia ple de sol i calor, donem la benvinguda a la primavera acompanyada de la nostra primera trobada de la temporada. Dins un clima càlid i alegre, rescatem la nostra camisa verda i els pantalons blancs de l’armari i ens enfaixem per endinsar-nos de ple, en fer allò que ens agrada.


Donem pas a aquesta diada acompanyants de la Colla Castellera de Montcada i Reixac, de Sant Adrià i de Roquetes. Tots preparats, comencem amb els pilars d’entrada, en el nostre cas, un pilar de quatre executat amb facilitat. Seguidament i com és sabut ja, passem a les rondes de castells.


Iniciem ronda amb un 4d6 seguit d’un 3d6. Ambdós, són repetits consecutivament però, es queden en un intent. Val a dir, que tot i que no s’ha aconseguit carregar cap del dos, han estat unes proves ben efectuades. La dinàmica està a les nostres ments i sabem com treure el màxim d’ella. Només cal una mica més de positivisme i autoconvenciment de que som capaços de tot. Els resultats, no han estat els que esperàvem, tot i així, serveixen per veure en quins punts hem de millorar i que és el que hem de treballar al màxim perquè en la següent trobada, el desenllaç sigui més beneficiós per a nosaltres. No obstant, s’ha de remarcar el gran esforç de tota la colla, tant de tronc, com de canalla i pinya, per donat tot i més de si mateixos.


Per acabar, tanquem la diada, les quatre colles, amb els pilars de sortida, per la nostra banda, un pilar de quatre realitzat a la perfecció. Seguidament, acompanyem aquest comiat amb tres pilars de canalla efectuats per aquells nouvinguts.


Recordem que els castells no es fan sols, que tots som un i que no haver aconseguit els resultat que esperàvem no ens han de treure les ganes de seguir endavant. És un treball conjunt en que tots aportem el nostre gra de sorra. Així que només ens queda dir ànim i forces perquè som grans i aconseguirem tot allò que ens proposem.


Donem també les nostres més sinceres felicitacions a tots els Laietans que s’han estrenat avui a casa, a la nostra plaça i a tots aquells castellers que també ho han fet. Enhorabona a tots i benvinguts a aquest món. També elogiar a les tres colles que ens han acompanyat avui pel seu gran treball.


Amunt laietans! Podem amb tot i ho sabem!


Posts Destacat
Últims Posts
Busca per Tags
No hay tags aún.
Segueix-nos
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page