top of page

Un any d’il·lusions i reptes compartits


I és que sense adonar-nos, ja ha passat un any sencer. Un any ple de canvis, de noves incorporacions, de noves construccions mai abans aconseguides. Un any de superació com a colla i d’autosuperació com a persones. Un gran any, marcat en els pensaments dels Laietans. Un any per rememorar.


La canalla creix i cada dia perfeccionen més la seva tècnica, es fan conscients de les pors i els perills i la deixen de banda per tal de gaudir i divertir-se. Els adolescents guanyen autoestima personal, confien més en ells mateixos i en el seu cos i els adults, continuen madurant i conscienciant-se en establir una cooperació grupal, que faci que tots vagin a una. I és que aquesta és l’essència que ha marcat la diferència d’aquesta temporada amb l’anterior.


Parlem d’un any amb distinció de la resta i amb molt bons resultats. Si bé l’any anterior només es va assolir un castell de 6, un 3 de 6, aquesta temporada podem dir que en total comptem en les nostres espatlles amb 13 castells de 6 descarregats i 2 castells de 6 carregats, sent el primer 4 de 6 a Montcada i Reixac, el 3 de 6 amb agulla a l’aniversari de la colla a casa i el 4 de 6 amb agulla a les Festes Majors del nostre poble. Resultats que evidencien que estem en una evolució exitosa i positiva. Per aquest motiu, continuarem un any més sent colla en formació, treballant de valent i somiant a ser a la fi, colla de ple dret.


Algunes persones diuen que és de valents seguir el camí que marca el cor i això, precisament, és el que tots els Laietans fem. Aquesta és la raó per la qual treballem dia sí i dia també, per formar-nos i obtenir els objectius plantejats. Tot està per fer i tot és possible, així que força, voluntat i ganes, sobretot entusiasme en fer els nostres somnis realitat. I és que ho tenim a tocar de mà, ho estem observant i hem de lluitar per fer-ho nostre.


Gràcies per un any ple d’il·lusions, això és resultat de tots, d’aquells que eren amb nosaltres i ara ja no són, dels que s’han anat incorporant, de les persones que col·laboren, dels que es fan càrrec de la paradeta o de les motxilles, d’aquells que apropen la seva mà i ajuden i en general, de tots aquells que en la mesura del possible i a la seva manera, ens proporcionen el seu suport.


Som una colla, som una pinya i tots anem a una.

És vostre companys, és dels Laietans de Gramenet.



Posts Destacat
Últims Posts
Busca per Tags
No hay tags aún.
Segueix-nos
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page