top of page

Amarga dolçor a Gavà


Amb la vista clavada en la trobada, en una de les últimes d’aquesta temporada i amb les forces posades en marxa per donar el millor de nosaltres i anar-nos-en amb un gran sabor de boca. Tot assajat i preparat per ser els millors en allò que més ens agrada fer.


Amb les faixes i els mocadors col·locats, comencem donant el tret de sortida amb un pilar d’entrada de 4 amb rostres nous. Cares noves que van fer-se amb la responsabilitat d’aquest i que el varen executar donant lloc a una construcció neta, bonica i perfecta. Amb els ànims ja crescuts i amb la confiança de saber que tot anava bé, passem a les rondes de castells.


En primer lloc, un 4 de 6 descarregat. De nou i seguint la nostra línia, aquest és el nostre millor castell i això, es nota a l’hora d’executar-lo. Senzill, especial i immillorable. Amb tot a la nostra mà, ens arrisquem amb un 3 de 6 amb agulla que es quedà en un intent. Es tracta d’una de les construccions més innovadores per nosaltres en aquesta temporada però, en aquest precís instant, no el vam poder portar a terme tal i com altres vegades ho havíem fet. Els nervis i la por, es varen apoderar de nosaltres fent que no poguéssim ni tan sols, carregar-ho. Entristits i adolorits per la caiguda, traiem coratge i continuem amb un 3 de 6 que també va ser un intent. Tot i que és un dels quals més realitzem i portem a plaça, aquesta vegada no es va poder finalitzar amb èxit. Els neguits i l’excitació de la davallada anterior, va poder amb nosaltres fent que aquest, també s’anés cap avall.


Amb els rostres entristits, angoixats i cansats, ens encoratgem per realitzar amb excel·lència el pilar de 4 de sortida. Aquesta vegada, les ganes d’autosuperar-nos van plantar cara al temor i la impotència dels moments anteriors.


Tot i que la diada no va ser una de les millors i de que alguns dels nostres integrants van sortir lesionats, no perdem l’esperança i continuem assajant per tal d’evitar que ens torni a passar. No sempre podem parlar de bons moments, no som perfectes però, treballem amb molt de sacrifici per aprendre dels errors i fer-nos més grans.


Ànims a tots! això ha quedat en un ensurt. No perdeu mai la il·lusió, treballem, treballem i treballem!


Som castellers i som Laietans de Gramenet.


Posts Destacat
Últims Posts
Busca per Tags
No hay tags aún.
Segueix-nos
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page